Onder industriebouw verstaat men alle bouwwerken die worden opgericht voor niet-residentieel gebruik. Hierin onderscheiden we enkele duidelijke segmenten:

Afmetingen

Skeletbouw is een uitermate flexibel bouwsysteem. Doch dient men verschillende basisprincipes indachtig te zijn bij het ontwerp van een gebouw zodat uitermate economisch bouwsysteem bekomen wordt.  In industriebouw geldt als “gouden regel” te werken met stramienmaten van 6 meter.

Snelheid
Economische oplossing
Duurzame oplossing
Flexibel bouwsysteem
Brandveilige constructie

Ruwbouw vs. Turnkey

De wensen van de bouwheer staan centraal bij Willy Naessens Industriebouw. Door onze ver doorgedreven verticale integratie zijn we in staat een volledig gebouw wind-en waterdicht op te leveren in eigen beheer. Daarnaast doen we beroep op betrouwbare onderaannemers.

Door onze technische expertise en ervaring kunnen we verder gaan dan de ruwbouw en de totale afwerking als sleutel op de deur-project voor onze rekening nemen.

Waar men komt langs Vlaamse wegen…

Daar komt men Willy Naessens tegen. Het is één van de meest gekende uitspraken van Willy Naessens. Maar deze is ondertussen aan verandering toe.

Willy Naessens Industriebouw is namelijk niet alleen actief in Vlaanderen maar ook in Wallonië, Nederland en Noord-Frankrijk. In deze interactieve map kan je de realisaties bij u in de buurt raadplegen.