Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Project in de kijker: Belgium Cable Park

Project in de kijker: Belgium Cable Park

Wie houdt van avontuur, is bij Dock79 aan het juiste adres. Dit pretpark vol verrassingen werd met trots gebouwd door Willy Naessens Industriebouw. Ook Willy Naessens Alu stond hier in voor het buitenschrijnwerk.


cross-dock

Vandaag in het cross-dock centrum, morgen in huis?

Steeds meer logistieke bedrijven kiezen voor een cross-dock centrum. Het is geen nieuw proces, maar de vraag komt wel vaker voor. Denk vooral aan de forse stijging van pakjesleveringen. Die pakjes komen vaak rechtstreeks uit een cross-dock centrum. 

Meguiars

Project in de kijker: Meguiars

Recentelijk realiseerde Meguiars, die al meer dan 110 jaar ervaring heeft met onderhoudsproducten voor de wagen, in nieuw bedrijfspand. Willy Naessens Industriebouw had de eer en het genoegen om te tekenen voor de realisatie.

Project in de kijker - Belgian Cycling

Hoe ziet het gebouw er uit langs de buitenkant? Hoe langs de binnenkant? Wie was de architect? Waarom werd voor Willy Naessens gekozen? Wat is zo speciaal aan dit gebouw? Hoe verliep het bouwproces?

Willy Naessens investeert in groot formaat 3d-printer

Sinds juli 2020 beschikt de Willy Naessens-groep over een nieuwe 3D-printer.
Deze grootformaat 3D-printer heeft een bouwvolume van maar liefst 1,3 x 2,5 x 1 m!

Willy Naessens Technics

Maak kennis met Willy Naessens Technics, de afdeling die instaat voor de bouw van alle technische installaties en hierdoor aansluit op de verticale integratie filosofie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.