Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Wij bouwen voor ...

Onder industriebouw verstaat men alle bouwwerken die worden opgericht voor niet-residentieel gebruik. Willy Naessens Industriebouw staat dan ook gelijk aan maatwerk. Uw project op maat realiseren we op een duurzame, efficiënte en veilige manier.

KMO

Een kwestie van uitstraling

Uw bedrijfsgebouw vertaalt voor een groot deel het imago van uw onderneming naar de buitenwereld. Willy Naessens Industriebouw biedt KMO’s maatwerk, gebaseerd op beproefde bouwsystemen, in prefabbeton. De flexibiliteit van een betonnen skelet als basis voor een architecturale invulling.

Ik heb bouwplannen

Logistiek

Een multifunctionele ruimte
'Time is money’ in de logistieke wereld. Voor de bouw van een distributiecentrum vertrekt Willy Naessens Industriebouw dan ook vanuit een grondige projectstudie. Wij produceren de bouwelementen in eigen beheer, wat zich uit in een strakke planning. Resultaat? We werkten al logistieke centra af in een ijltempo!
Ik heb bouwplannen

Retail

Onze ervaring is uw voorsprong
Winkelcentra, showrooms… Willy Naessens Industriebouw is goed thuis in de retailsector. Wij stellen ons op als een echte bouwpartner met advies en begeleiding. Samen met u denken we na over de best mogelijke bouwmethode.
Ik heb bouwplannen

Food

Modulair en functioneel
De foodsector moet voldoen aan tal van voorschriften, ook wat de gebouwen aangaat. De Willy Naessens Group telt enkele voedingsbedrijven in zijn rangen. Wij halen aldus de mosterd uit onze eigen productie en distributiebedrijven om een zo optimaal mogelijk gebouw voor u te ontwerpen.
Ik heb bouwplannen

Productie

Kwalitatief en ecologisch
Prefabbeton biedt tal van voordelen voor de bouw van productiehallen en werkplaatsen. Naast de prijs-kwaliteitverhouding en de brandveiligheid, is het materiaal ook duurzaam en milieuvriendelijk. Diverse samenwerkingsmogelijkheden, van prefab tot casco tot turnkey tot PPS en DBFM zijn mogelijk.
Ik heb bouwplannen

Kantoren

Trendy of tradioneel
Een groot deel van de ruim 8.500 door Willy Naessens Industriebouw gerealiseerde projecten zijn kantoren. Als klant hebt u de keuze uit een gebouw met een traditionele of hedendaagse uitstraling. Hoe dan ook verzekeren wij een pand op maat.
Ik heb bouwplannen

Sport & recreatie

Expertise op ’grote schaal'
Voetbalstadions, sportaccommodaties, tribunes… ook in de sportwereld heeft Willy Naessens Industriebouw zijn sporen verdiend. De prijs-kwaliteitverhouding en de moderne look van de sportcomplexen in prefabbeton geven hier de doorslag.
Ik heb bouwplannen

Parkeergarages

Capaciteit en rentabiliteit
Flexibele parkeerfaciliteiten met een maximale benutting van de beschikbare ruimte, dat is de insteek wanneer Willy Naessens Industriebouw een parkeergarage ontwerpt en bouwt. Zoals steeds vormen uw wensen ons uitgangspunt en streefdoel.
Ik heb bouwplannen

Scholen

Investeren in de toekomst
Willy Naessens Industriebouw helpt schoolgebouwen te ontwikkelen met oog voor de behoeften van scholieren en studenten, maar ook voor de toekomst. Een duurzame structuur en een gezond binnenklimaat staan hoog op de prioriteitenlijst.
Ik heb bouwplannen

Openbare projecten

Betrouwbare partner
Wat uw bouwproject ook is, Willy Naessens Industriebouw kan voor u een betrouwbare partner zijn. Wij stellen onze ervaring en vakkennis graag ter beschikking van elke opdrachtgever.
Ik heb bouwplannen

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons