Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Over Willy Naessens Industriebouw

Willy Naessens Industriebouw is een gevestigde waarde in zijn sector. Knowhow, ervaring en service vormen de fundamenten van het familiebedrijf. Of u nu kiest voor een project op basis van prefabbeton of metaalbouw, het resultaat is steeds mooi, duurzaam, robuust en waardevast.
0
vestigingen
0
realisaties
0
m² beton

De kracht van een multinational, het hart van een familiebedrijf

Willy Naessens Industriebouw mag dan al uitgegroeid zijn tot een solide en grootschalige organisatie, het DNA van een familiale onderneming blijft tot vandaag tastbaar aanwezig. Dit vertaalt zich concreet in persoonlijke contacten, korte communicatielijnen, klantgericht advies en een begeleiding op maat. Betrokkenheid en vertrouwen zijn de bouwstenen van onze succesvolle samenwerking met u.

Het belang van het gegeven woord

Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Enerzijds de totale focus op prefabbeton, met een unieke expertise als gevolg. Anderzijds de productie in eigen fabrieken, waardoor we onafhankelijk zijn van externe partners. Daarom kunt u het volledige bouwconcept aan ons toevertrouwen, met garantie op het gebied van kwaliteit en met respect voor de afspraken rond budget en planning.

Verticale integratie

Van ontwerp, engineering en productie van alle prefab-elementen tot en met transport en montage: de Willy Naessens Group heeft alle essentiële aspecten van het bouwproces in eigen beheer. Het voordeel? De zekerheid van een perfect structureel en esthetisch prefab-bouwconcept en het gemak van één enkel aanspreekpunt gedurende het volledige traject: Willy Naessens Industriebouw.

De start

We starten bij stap 0. Want we denken mee vanaf het begin. Een bouwproces start immers ver voor de eerste grondwerken. Vanaf het eerste contact tot oplevering staan uw wensen centraal. Onze experts denken graag met u mee en zorgen voor een duidelijk vooropgezet plan en ontwerp dat past binnen uw verwachtingen. Omdat we alles in-house aanpakken, bezorgen we u snel een eerste prijsraming en planning.


Eigen ontwerpafdeling

Onze interne ontwerpafdeling brengt uw behoeften in beeld en realiseert een ontwerp dat naadloos aansluit bij onze productiefaciliteiten en de bouwmethode. U kunt rekenen op een mooi eindresultaat voor een competitief budget.

Eigen engineeringafdeling

Door onze ervaring met en specialisatie in prefab-betonelementen, kunnen we elk bouwproject efficiënt dimensioneren en afstemmen op zowel de bouwmethode als de logistiek op de bouwplaats. Het optimaliseren van uw bouwproject is bij onze engineers in goede handen.

Eigen productie

Alle prefab-betonelementen voor Willy Naessens Industriebouw worden geproduceerd door de productiebedrijven van de Willy Naessens Group. De verschillende fabrieken leggen zich daarbij toe op een specifiek prefab-element, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door het brede aanbod kunnen wij een antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen en behoeften waardoor de planning ongewijzigd blijft

Eigen grondwerk

Bij de grond- en funderingswerken is het belangrijk dat die goed uitgevoerd worden, want ze vormen letterlijk de basis van uw bouwproject. We nemen ook deze activiteiten op in onze verticale integratie, om het gewenste eindresultaat te verzekeren en het kostenplaatje onder controle te houden.

Eigen transport

Prefab-beton vereist vaak speciaal of uitzonderlijk vervoer. Door zelf het transport te verzorgen, weten we dat alles met de nodige vakkennis gebeurt en dat ieder onderdeel op tijd en op de juiste plaats wordt afgeleverd. Transwinaton, de interne transportafdeling, verzorgt volledig en deskundig het transport van de betonelementen naar de bouwplaats.

Eigen montage

De montage draagt aanzienlijk bij tot de kwaliteit van een gebouw. Willy Naessens Industriebouw beschikt hiervoor over zowel bekwame montageploegen als een modern machinepark (montagekranen, hoogwerkers, enz). Ook hier staan kwaliteit en snelheid van de uitvoering centraal.

Eigen dakdichtingsbedrijf

Ons eigen dakdichtingsbedrijf is specialist in het leggen en afwerken van platte daken voor bedrijfsgebouwen en industriële gebouwen. Steeds zoeken we een totaaloplossing op maat. Het gespecialiseerd team zorgt naast het afdichten en isoleren van daken ook voor de montage van: dakvloeren, lichtstraten, koepels, rookluiken, daktuinen en PV-installaties.

Eigen dienst na verkoop en onderhoud

Na de oplevering bent u de eigenaar van een industrieel pand op maat van uw behoeften. Maar ook nu blijft Willy Naessens Industriebouw aan uw zijde. U kunt een beroep doen op onze diensten voor aanpassingswerken of voor het deskundige onderhoud van uw gebouw.

Bouwplannen?

We helpen u graag verder met al uw vragen. Contacteer ons vrijblijvend en samen bekijken we de mogelijkheden. 

Contacteer ons